Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

(36) Schwarztot

Η Mishima, παρολο που δεν διεθετε ωκεανους στον μητρικο της πλανητη, παρα μονο λιμνες και ποταμια, εντουτοις διατηρουσε έναν μικρο στολο από υποβρυχια και πολεμικα πλοια. Μετα την εισβολη τους στην Αφροδιτη, τον Ιουνιο του 2130 μετεφεραν 60 υποβρυχια και πανω από 200 πολεμικα πλοια, την διοικηση των οποιων ειχε αναλαβει ο Ναυαρχος Siguri. Ο στολος ηταν παραταγμενος νοτια της ερημου Und-Ahem, στον ωκεανο Schwarztot, τον πιο επικινδυνο ωκεανο του πλανητη, μιας και τα νερα ηταν παντα ανταριασμενα και υπηρχαν αναφορες ότι το μερος ηταν φωλια μαυρων γιγαντιων πλοκαμοφορων πλασματων, αν και κανεις δεν τα ειχε δει ποτε. Από τα πλασματα αυτά προεκυψε το ονομα του ωκεανου (που σημαινε «μαυρος θανατος») και το γεγονος ότι τα περισσοτερα νερα του ηταν ακομη ανεξερευνητα. Ο στολος της Mishima ηταν πολύ μακρυα από κάθε εχθρο, μονο και μονο επειδη κανεις δεν ηταν τοσο τρελος ώστε να πλησιασει σε εκεινα τα νερα.
Τελικα η υπαρξη των μαυρων πλασματων αποδειχθηκε με εντυπωσιακο τροπο όταν ένα γιγαντιο καλαμαρι, με μηκος πανω από 150 μετρα, παρεσυρε στο βυθο το θωρηκτο Sanzure, στο οποιο επεβαινε και ο Ναυαρχος Siguri.

Με κατεπειγον σημα από το Επιτελειο Στρατου, με πλαστογραφημενη υπογραφη του Αρχοντα Mishima απο τον γιο του, ο Yuki Tanaka ανελαβε την διοικηση του στολου. Ο Sakagami ηταν σιγουρος ότι αυτή τη φορα ο Tanaka θα εκανε το χρεος του: ο στολος θα καταστρεφοταν και αυτή τη φορα οι μετοχοι και οι υπολοιποι Αρχοντες θα ξεσηκωνονταν. Ο Αρχοντας Mishima θα αναγκαζοταν σε παραιτηση.
Ο Tanaka ειχε πλεον μια θεση που δεν ειχε φανταστει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα. Φορεσε ένα μαυρο καλυμμα στο βγαλμενο του ματι και έναν σκουριασμενο γαντζο στο κομμενο του χερι με σκοπο να μοιασει στους πειρατες των αρχαιων χρονων, όπως στις ιστοριες που του διηγιοταν ο πατερας του όταν ηταν μωρο. Εχοντας χασει τελειως τα λογικα του, η πρωτη του εντολη ηταν να βρουν και να σκοτωσουν το καλαμαρι που ειχε βυθισει το θωρηκτο. Για έναν μηνα ο στολος της Mishima βομβαρδιζε τον βυθο του ωκεανου, εξολοθρευοντας κάθε μορφη ζωης, μεταξυ των οποιων και έναν τεραστιο πληθυσμο από γιγαντια μαυρα καλαμαρια. Επειτα, όταν ο Tanaka ειχε μεινει απολυτα ευχαριστημενος, εδωσε εντολη στον στολο να ξεκινησει προς τα δυτικα, προς το Συμπλεγμα των Χιλιων Νησων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου