Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

(33) Δύο χρόνια μετά

Δυο χρονια περασαν από την γεννηση του γιου του Angus, κατά την διαρκεια των οποιων η Bauhaus σταθεροποιησε την θεση της στο Αρχιπελαγος Graveton και πηρε τον ελεγχο αρκετων μικρων νησιων. Η Capitol ειχε κανει μικρες μεμονωμενες επιθεσεις σε κοντινα νησακια και ειχε καταφερει να κατακτησει αρκετα από αυτά, αλλα το πιο σημαντικο πληγμα το καταφερε όταν πηρε υπο τον ελεγχο της το νησι Gorov, στο οποιο βρισκονταν πλουσια κοιτασματα πετρελαιου. Η εταιρεια εχτισε μια αρκετα ισχυρη βαση εκει και πλεον ολος ο ανεφοδιασμος της σε καυσιμα γινοταν από το νησι. Η Bauhaus δεν καταφερε να επανακτησει τον ελεγχο του νησιου και απλως περιοριστηκε σε μικρες επιθεσεις εναντιον των πετρελαιοφορων της Capitol, χωρις ιδιαιτερα αποτελεσματα.
Τον Μαρτιο του 2130 η Katia χαρισε αλλον έναν γιο στον Angus, ο οποιος πιστος στην παραδοση του, αποφασισε να τον ονομασει Agamemnon. Τον Μαιο ο Angus πηρε μερικες ακομα μερες αδεια, προκαλωντας πολλα κακεντρεχη σχολια στους κυκλους των αξιωματικων. Περασε σχεδον ολη του την αδεια κρατωντας τα δυο μικρα στην αγκαλια του.
Και το καλοκαιρι του ιδιου ετους, η Mishima, η οποια δεν ειχε σχεδον καθολου ναυτικη παραδοση, εκανε την εμφανιση της στον ωκεανο Schwarztot. Η Bauhaus πλεον βρισκοταν περικυκλωμενη από δυο αντιπαλους: την Capitol στα βορεια και την Mishima στα ανατολικα. Προβληματισμενος ο Angus αποφασισε να ριξει το βαρος του πολεμου στον καινουριο εχθρο που ειχε εμφανιστει, μην γνωριζοντας τις δυνατοτητες του. Ολο το βορειο Αρχιπελαγος εμεινε ανυπερασπιστο σε μια ενδεχομενη επιθεση της Capitol, καθως το 80% των δυναμεων του Angus μεταφερθηκαν ακομα πιο κοντα στο Anchra Bay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου