Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

(35) Tanaka

Ο Διαδοχος Sakagami δεν ειχε χασει ακομα την πιστη του ότι ο Tanaka θα βοηθουσε στην ανοδο του στην ηγεσια της εταιρειας. Με δικη του αποφαση ο Yuki βγηκε από το ασυλο και αμεσως του προσφερθηκε μια θεση στον στρατο ξηρας της Mishima. Όταν η Mishima εισεβαλλε στην Αφροδιτη ο Tanaka ηταν από τους πρωτους που μεταφερθηκαν εκει με ρητη εντολη να κανει ότι επρεπε για να κερδισει η Mishima τον πολεμο.
Ο Yuki αρχικα διοικουσε ένα ταγμα ανεπιθυμητων και εγκληματιων, οι οποιοι δεν υπαγονταν στον τακτικο στρατο της εταιρειας και δεν φαινονταν σε κανενα στρατολογικο χαρτι. Το Επιτελειο Στρατου της Mishima τους ξαμολυσε στο Ισταρ και δεν ενδιαφερθηκε ξανα για την υπαρξη τους. Ο Sakagami πιστευε ότι με τις κτηνωδιες τους θα εστρεφαν την κοινη γνωμη εναντιον της Mishima και κατ’ επεκταση εναντιον του πατερα του. Τελικα κι αυτό το σχεδιο απετυχε και η ομαδα των επιλεκτων του Tanaka σφαγιαστηκε μετα από μια συγκρουση τους με τον στρατο της Bauhaus. Ο ιδιος συνεληφθη, βασανιστηκε αγρια και αφεθηκε στην ερημο του Und-Ahem να πεθανει.
Από καθαρη τυχη τον βρηκαν οι δικοι του μετα από εξι μερες περιπλανησης, ματωμενο, ταλαιπωρημενο και αποτρελαμενο. Ειχε χασει το δεξι του ματι και το δεξι του χερι από τα βασανιστηρια των Bauhaus, αλλα ειχε ακομη αρκετη ενεργεια ώστε να σκοτωσει δυο Mishima που τους ειχε αρχικα θεωρησει εχθρους. Οι στρατιωτες τελικα τον πηραν μαζι τους, παρολο που οι περισσοτεροι ηταν ετοιμοι να τον λιντσαρουν για τον φονο των συντροφων τους.
Ο Sakagami εμαθε τα νεα μολις δυο μερες μετα την διασωση του Tanaka. Μετα από αρκετη περισυλλογη πηρε μια αποφαση που μονο ενας απελπισμενος για την εξουσια θα μπορουσε να παρει: του ανεθεσε την διοικηση των ναυτικων δυναμεων της Mishima και ο Yuki μεταφερθηκε στο θωρηκτο Hinode.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου