Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

(7) Katia

Ο Angus εμεινε δυο μερες ακομα στο Heimburg κι επειτα επεστρεψε στο Vladinburg. Μια εβδομαδα μετα εκανε σχεση με την Katia, την οποια διατηρησε κρυφη από την μητερα και τον αδελφο του.
Το 2114 αποφοιτησε με αριστα από την Σχολη Πλοιαρχων και του ανατεθηκε η διοικηση του υποβρυχιου “Kinski”. Τρια χρονια μετα του δοθηκε ο βαθμος του πλοιαρχου και, παρακαμπτοντας μετα από αποφαση του ιδιου του Dante την επετηριδα, στην οποια πρωτος βρισκοταν ο παλιος του καθηγητης, ο Maximilian Petrov, του ανατεθηκε η διοικηση του υποβρυχιου στολου της Bauhaus, ενώ ο ιδιος μεταφερθηκε στο πυρηνοκινητο υποβρυχιο “Rasputin”. Τον ιδιο χρονο αποφασισε να αρραβωνιαστει με την Katia.
Η αντιδραση της μητερας του όταν το εμαθε ηταν ακριβως εκεινη που ειχε προβλεψει: ηταν καθετα αντιθετη με αυτόν τον αρραβωνα, χωρις καν να εχει γνωρισει την κοπελα. Εφτασε σε σημειο να απειλησει ότι θα τον αποκληρωνε αν τολμουσε να προχωρησει στην υλοποιηση των σχεδιων του. Ο Angus την αγνοησε και τον Σεπτεμβριο του 2117 αρραβωνιαστηκε την αγαπημενη του στο Ακρωτηρι των Αστεριων, έναν πολύ δημοφιλη προορισμο των νεων ζευγαριων που δηλωναν τον ερωτα τους σε μια μικρη, γραφικη εκκλησια (η οποια δηλωνε ετησιως τουλαχιστον 100 εκατομμυρια lunars τζιρο) διπλα στον ωκεανο. Η μητερα του δεν ηρθε στον αρραβωνα, αλλα ο Albert βρισκοταν εκει πρωτος και καλυτερος.
Οι συνεχεις μετακινησεις του Angus με τον στολο της Bauhaus δεν του επετρεπαν να βρισκεται συχνα στο σπιτι και γι΄αυτό το λογο ο γαμος του με την Katia καθυστερησε αρκετα. Παντρευτηκαν τελικα τον Μαιο του 2119, χρονια η οποια εμελλε να τους μεινει αξεχαστη για αλλους λογους.
Τον Δεκεμβριο του ιδιου ετους η Bauhaus επιτεθηκε απροειδοποιητα στον Γανυμηδη, κι από την μια στιγμη στην άλλη ο Angus βρεθηκε να επιστρατευεται. Ο αδελφος του, ο Albert, βρισκοταν ηδη σε ένα από τα πλοια της Αρμαδας των Τεσσαρων Δουκων που επιτεθηκαν στον πλανητη της Imperial, χαρη στην εμπιστοσυνη που του ειχε δειξει ο Στρατηγος Dante, ο οποιος ειχε αναλαβει χρεη Στραταρχη Πολεμου για την Bauhaus. Μεχρι το τελος της μνημειωδους “Ναυμαχιας των Αστρων”, που βρηκε κερδισμενο τον στολο της Bauhaus, ο Albert ειχε αναγορευτει σε διοικητη της Αρμαδας, μιας και ο προηγουμενος διοικητης σκοτωθηκε κατά την διαρκεια της μαχης.
Ο Angus, με την αρχη του νεου ετους, παρουσιαστηκε στο λιμανι της Gerlitsche, απ’οπου θα απεπλεε ο υποβρυχιος στολος της Bauhaus προς τον ωκεανο δυτικα της Ισημερινης Ηπειρου. Στοχος τους ηταν να προστατεψουν τον ωκεανο από μια πιθανη αντεπιθεση της Imperial.
Οι υποθεσεις του Γενικου Επιτελειου της Bauhaus δεν αργησαν να επιβεβαιωθουν. Η Imperial επιτεθηκε στον πλανητη το 2121, εστησε μια πολύ μεγαλη βαση στην Ισημερινη Ηπειρο κι από εκει αρχισε να βομβαρδιζει τα στρατευματα της Bauhaus που ειχαν παει για να προστατευσουν τα ανατολικα μεταλλεια του Und-Ahem. Παρολα αυτά, η Imperial δεν μετεφερε ποτε ναυτικες δυναμεις στην Αφροδιτη, κατι που όμως εκανε η Capitol η οποια εμφανιστηκε απροειδοποιητα στον πλανητη το 2126.
Μετα την εισβολη της Capitol ο Angus Weinstein καταλαβε ότι ειχε ερθει ο καιρος να μπει κι αυτος στο παιχνιδι. Μετεφερε το 80% των υποβρυχιων του στο Αρχιπελαγος Graveton και προετοιμαστηκε για μαχη μεχρις εσχατων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου