Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

(67) Β.Ω. 6

6η Βραδυνη Ωρα

Ο Gebrecht ειχε χασει κάθε επικοινωνια με τον Petrov. Ο von Krauss δεν ειχε επικοινωνησει ξανα μαζι του εδώ και επτα-οκτω ωρες, αλλα δεν τον ενοιαζε αυτό. Ειχε αρχισει να αμφιβαλλει για τις προθεσεις του Petrov και τους λογους για τους οποιους ηθελε να εχει καταγεγραμμενες τις συντεταγμενες του Rasputin. Μετα την τελευταια επικοινωνια τους ο ασυρματος ηταν βουβος. Ειχε προσπαθησει να επικοινωνησει βεβαια και με τον von Krauss, αλλα εκεινος δεν δεχτηκε να του μιλησει, δηλωνοντας πως ηταν απασχολημενος. Ο Gebrecht κοντεψε να σπασει τον ασυρματο από τα νευρα του. Ενιωθε ο τελευταιος τροχος της αμαξης.
Αποφασισε να απομακρυνθει από την θεση στην οποια ηταν καρφωμενο το Blitzen απο χτες και να πλησιασει προς το κεντρο της μαχης, με σκοπο να βρει τον Petrov.
Το Blitzen μπορεσε και περασε αναμεσα από τα πυρα των θωρηκτων της Mishima, καταφερε μαλιστα να χτυπησει με τις βολες του και το αντιτορπιλικο Sai, το οποιο τυλιχτηκε αμεσως στις φλογες, και τελικα πλησιασε το Kaiser στα τρια περιπου μιλια. Το αεροπλανοφορο απομακρυνοταν από την πρωτη γραμμη προς το μερος οπου ο Gebrecht ηξερε ότι βρισκοταν το Rasputin. Βριζοντας τον εαυτο του που του εμπαιναν τετοιες ιδεες τετοιες δυσκολες ωρες, ο Gebrecht εδωσε εντολη να παρακολουθουν τις κινησεις του Kaiser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου